Toimitusehdot

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä toimitusehdot verkkokauppa

Yleistä verkkokaupasta

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä (y-tunnus 1007629-5) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Oikeus hintojen ja toimituskulujen muutoksiin pidätetään.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta kauppa.sedu.fi -ostoskorin kautta.
Kaikista tilauksista toimitetaan sähköpostiin tilausvahvistus, jossa kerrotaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä mahdolliset toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää tilaajalta sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Verkkokaupassa olevan käyttäjätilin kautta tilauksen sisällön voi myös tarkastaa.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupassa tilaushetkellä.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on esitetty euroina (EUR).
Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Pääsääntöisesti tilatut tuotteet noudetaan ilmoitetusta toimipisteestä. Tuotteet ovat noudettavissa maksukuittia vastaan. Mikäli tuotteet poikkeuksellisesti toimitetaan, on toimitusaika noin seitsemän arkipäivää.

Maksutavat

Tuotteet, palvelut ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa verkkopankin kautta. Kaikki tietoliikenne verkkokaupan ja maksupalveluntarjoajan välillä tapahtuu SSL-suojattuna.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Verifone Finland Oy (0943819-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Verifone näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verifonella on maksulaitoksen toimilupa.
Tilaustiedot lähetetään maksuvälittäjälle aina suojattua internetyhteyttä käyttäen.

Verifone Finland Oy, y-tunnus: 0943819-9
Vantaankoskentie 14 C
01670 Vantaa
Puhelin: +358 9 477 4330
www.verifone.fi

Palautukset

Verkkokauppatuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Palauttavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, niin asiakkaan tulee tehdä palautus em. määräajan puitteissa tuotteen luovuttaneelle henkilölle. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja, ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Reklamaatiot

Asiakas on velvollinen esittämään maksukuitin reklamoidessaan tuotevirheestä.
Vapaamuotoinen reklamaatio tulee toimittaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen kauppa@sedu.fi  Reklamaation saavuttua verkkokauppa ottaa asiakkaaseen yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse n. seitsemän (7) arkipäivän kuluessa.

Ylivoimainen este

Verkkokauppa ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikoista johtuen. Mikäli Seinäjoen koulutuskuntayhtymä ei pysty ylivoimaisen esteen vuoksi lainkaan toimittamaan tilattua tuotetta, maksu palautetaan asiakkaalle.

Muuta

Oikeus toimitusehtojen muutoksiin pidätetään. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Verkkokaupan tietosuojaselosteessa kerrotaan asiakastietojen käsittelystä.

Yhteystiedot

Yritys Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
Y-tunnus 1007629-5
Katuosoite Kirkkokatu 10, 60100 Seinäjoki
Postiosoite PL 52, 60101 Seinäjoki
Sähköposti kauppa@sedu.fi
Puhelin 040 8302425